Lux Express hakkab peatuma Fra Mare juures

Lux Expressi buss. Foto: Lux Express

1. oktoobrist hakkab Lux Express kaks korda päevas peatuma Paralepas asuva seikluspargi juures.

Fra Mare juht Maret Sukles ütles, et idee bussipeatus spaa juurde tuua tuli bussifirmal juba suvel. Planeeritud busside peatumisajad sobivad hästi Fra Mare hotelli sisse- ja väljakirjutamiste aegadega. Buss lahkub Fra Mare juurest Tallinna poole kell 12.15, Tallinnast saabuv buss peatub hotelli juures kell 15.15.

Kuidas bussi peatumine Fra Marele mõjub, on Suklese sõnul veel vara öelda. Ta arvas, et seeniorpaketi ostjad kasutaksid seesugust võimalust kindlasti. Suklese sõnul on neil pidevalt sees 25–30 seeniori, kes kasutavad viiepäevast paketti. „Saavad ise tulla Tallinnast otse spaa juurde,” ütles Sukles.

Sukles pakkus, et bussi võivad kasutama hakata ka suvel pealinnast randa tulijad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Naljanumber
3 aastat tagasi

Bussi võivad kasutama hakata ka suvel pealinnast randa tulijad Haapsalusse kell15.15 saabuva bussiga. Naljanumber ju? Kas mitte see kellaaeg võiks juba tagasi sõitma hakata?

Linlane
3 aastat tagasi

Kas bussijaama peatus jääb ikka alles?

Jaan
3 aastat tagasi
Reply to  Linlane

See buss ei väisa bussijaama kunagi

Tont
3 aastat tagasi

See on küll hea uudis. Varsti hakkavad sinna rong ja Vormsi praam ka sõitma. 🤗