Swedbank kärbib kontori lahtiolekuaega

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa kontori juht Katrin Meriloo. Foto: Arvo Tarmula

Swedbank kärbib oktoobrist Haapsalu kontori lahtioleku aega kolme tunni võrra, teatas panga Läänemaa kontori juht Katrin Meriloo.

Praegu on Swedbanki Haapsalu kontor avatud hommikul kell 10–17, oktoobri algusest aga kell 10–14. Meriloo märkis, et koroonaviiruse pärast pääseb kontorisse vaid külastusaega broneerides. „Broneeritud ajaga saab inimene oma toimingud tehtud ilma ootamiseta ja pangatöötaja saab ennast paremini ette valmistada,” ütles Meriloo.

Kohtumisi saab planeerida panga äpis, telefoni teel või internetipangas.

Haapsalu kontoris töötab 16 inimest, kellest kolm on läänlaste nõustajad, ülejäänud töötavad panga teiste osakondade heaks. Meriloo märkis, et pank soodustab seda, et inimesed töötaks oma kodulinnas ega oleks sunnitud töökohustuste pärast Tallinna kolima. Kedagi ei koondata. Meriloo märkis, et läänlaste nõustajad hakkavad vabanevate töötundide arvel täitma muid ülesandeid. „Haapsalu nõustajad teevad pärast sulgemist spetsialisti tööd, saavad areneda ning laiemalt oma kompetentsi kasvatada,” ütles Meriloo.

Sularahaautomaate pank mujale ei vii. Ka Virtsu sadama sularahaautomaat püsib oma kohal.

11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Juku
1 aasta tagasi

Laenuintresse võiksid ka kärpida.

Kannataja
1 aasta tagasi

Geldiase võiks uuesti lahti teha…

Covid
1 aasta tagasi

„Haapsalu nõustajad teevad pärast sulgemist spetsialisti tööd, saavad areneda ning laiemalt oma kompetentsi kasvatada,” Kas nad siiani ei olnud spetsialistid? Olid allasutuse juhid kõik või? Millest saavutatakse kompententsi osakaal?

Covid
1 aasta tagasi

Kes sinna veel tööle jääb 4 tunni peale päevas? Pange üldse kinni!

Jüri
1 aasta tagasi

Sinna ei pääse ju nagunii,mis mõte sellel üldse enam on?!

Nojah
1 aasta tagasi
Reply to  Jüri

aa miks siina kontoriise üldse peab pääsema ma ei saa aru!? Tegelikult saab ju pea kõik lihtinimesele vajalikud toimingud interneti vahendusel teha ja sularaha saab seina seest väga kiirelt kätte?! Ei pea seina seest raha välja võtma ja kontorisse viima oma arvele panema, ei ole vaja nii teha!

kodanik
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Ega ikka ei saa küll.

hmm
1 aasta tagasi
Reply to  kodanik

tooge palun üks näide, millist pangateenust ei saa läbi interneti korda ajada?

Roheline
1 aasta tagasi
Reply to  Nojah

Mul on vanemad sugulased hädas oma rahaasjade korraldamisega,muud midagi. Vanainimesed tahavad ka olla iseseisvad,mitte kogu aeg abi paluda,aga ei lasta,sest oma pea seda netivärgendust enam ei võta ja kontorisse ka enam ei pääse

Nojah
1 aasta tagasi
Reply to  Roheline

arusaadav, aga pangatöötajate kogutud statistika (võib nii öelda vist) põhjal on selgunud, et tegelikult pea võtab küll, sest internetis on asjaajamine kordades lihtsam, saab rahulikult mõelda ennem klikki, aga kontoris ajab pea sassi sul see teller. Hirm on see, mis tagasi hoiab. Kui ajalehest loed, et pidevalt pätid varastavad interneti kaudu sinu raha, siis nagu tundubki kindlam minna kontorisse.

Jaan
1 aasta tagasi

Tore uudis, järjekordne suur heategu meie inimestele.