Kolmapäeval jooksevad lapsed taastusravihaigla toetuseks

Heategevuslik teatejooks 2018. aastal. Foto: Arvo Tarmula

Homme, 23. septembril antakse 28 linnas ja asulas start 15. heategevuslikule teatejooksule, mis kogub annetusi Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskusesse rajatava mängulise liikumisraja loomiseks.

Kell 10 avab taastusravihaigla juht Kadri Englas Haapsalu staadionil teatejooksu, soojenduse teevad Haapsalu JJ-Sreet noored. Haapsalu staadionil jookseb homme 344 last.

Jooksul osalevad 5.-9. klasside õpilased võistkondadena. Tiimis on kaheksa liiget, iga osaleja läbib 200 kuni 400 meetri pikkuse distantsi. Võitjaid välja ei selgitata, vaid oluline on osavõtt. Osavõtt on kõigile tasuta.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul vaatavad korraldajad, et lapsed oleksid staadionil hajutatult, korraldajad kannavad ka maske.

Teatejooksu heategevuslik aktsoon kutsub inimesi üles annetama Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskusesse rajatava mängulise liikumisraja loomise toetuseks. Sellest tuleb Eesti esimene liikumisrada haiglas, kus viibivate laste liikumisvõimalused on piiratud.

Haapsalu neuroloogilise rehabilitatsioonikeskuse mängulise liikumisraja loomist toetada, helistades heategevusnumbril 900 7777 (ühe kõne hind on 7 eurot)  või tehes ülekande HNRK Toetusfond SA kontole SEB pangas EE 451010220268957228 märksõnaga Teatejooks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments