Keskkonnaameti Haapsalu kontor kolis Lahe tänavale

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Keskkonnaameti Haapsalu esinduse kontor. Foto: keskkonnaamet
Keskkonnaameti Haapsalu esinduse kontor. Foto: keskkonnaamet

Keskkonnaameti Haapsalu esindus kolis Kiltsi teelt Lahe tänavale endise Lääne maavalitsuse ruumidesse, teatas amet.

„Uues asukohas paikneme teistele riigiasutustele lähemal. Samuti on uues kontoris parem internetiühendus ja moodsam töökeskkond kui eelmises,“ ütles Keskkonnaameti referent Tiina Smõtškov.

Lahe 8 hoone on värskelt renoveeritud ja sisustatud uue mööbliga. Keskkonnaameti Haapsalu esinduse kasutada on nüüd ka uus arhiiviruum ja garaaž eritehnika hoiustamiseks.

Ehkki äsja koliti uude kohta, eelistab Keskkonnaamet kliente teenindades kontaktkohtumisi praegu vältida. Sellele eelistatakse kohtumisi üle videosilla, milles tuleks eelnevalt kokku leppida. Taotlusi võib lihtsalt jätta ka ameti postkasti.

Kuna keskkonnaameti töötajad viibivad eri paigus üle Eesti ja käivad sageli välitöödel, palub amet kohtumise vähemalt päev varem kokku leppida. Selleks võib helistada vastava valdkonna spetsialistile või üldtelefonile 680 7438.

Keskkonnaameti Haapsalu kontoris osutatakse kõiki põhiteenuseid alates kalastuskaardi väljastamisest kuni maahoolduse teenusteni.
Teenustega saab tutvuda ameti kodulehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments