Galerii: Haapsalu gurmeeturg

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu gurmeeturg. Arvo Tarmula

Laupäeval oli Haapsalu Karja tänaval gurmeeturg, kus väiketootjad Läänemaalt ja kaugemaltki pakkusid ebatraditsioonilisi tooteid nii proovimiseks kui ka kaasa ostmiseks.

Kodukant Läänemaa kohaliku toidu spetsialist Eva Rahv ütles, et seesuguse turu korraldamise mõte on olnud juba mitu aastat, kuid Läänemaa maitsete aasta raames sai turg ka lõpuks teoks tehtud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
õps
3 aastat tagasi

Käisin peipsi ääres sibula ja kala festivali no see mis siin toimus oli ikka täiesti hale. Ime et sissepääsu luba ei küsitud. Mina nägin siin et igal asjal oli hinnasilt küljes. Mingit gurmeed siin ei olenud maitseealamusi ka ei pakutud, neid tuli laua ääres nurumas käia.

Riks
3 aastat tagasi

ei noh kui miljoneid uugama pannud kalandu sekstor suudab sulle tiku otsaga särje kotletti pakkuda ja nimetab seda gurmeeks – vat see on juba tase. Nii et Medelli võite rahu meeli lahti lasta :))

Kunks
3 aastat tagasi
Reply to  Riks

ma võin kihla vedada et kui selle projekti rahade eest oleks kalameeste käest lesta ostetud ja see talgu korras koos rahvaga ära puhastatud, seejärel suitsu ahju lükatud ning talgu korras tea tänaval ära söödud oleks sellest kõigest palju rohkem kasu olnud kui sellest komejändist mis toimus :)))

Lemps
3 aastat tagasi
Reply to  Kunks

tõsi ta on jah, kalamehed oleks raha saanud, teemat oleks tutvustatud ja rahvas oleks kõhu ka täis saanud.

erks
3 aastat tagasi

see oli nüüd ere näide sellest kuidas üritust korraldada ei tohiks 🙂 ja korraldajad peaks tõsiselt järele mõtlema panema mis nüüd valesti tetud sai. see et te OTI turulafka taga linna tirite ei ole veel – GURMEE – lamba kari.

Tont
3 aastat tagasi

Loodan väga, et vähemal Nostalgipäevi ära ei rikuta ! See on üks viimaseid eriti ägedaid üritusi .

iop
3 aastat tagasi

no gurmeest jäin nüüd asi ikka väga kaugele. see näitas ikka seda et see gurmee värk meil küll selge ei ole.