Simona Ladva ja Kevin Matteus tõid TV10 olümpiastardi võistluselt medalid

10 olümpiastardi sarjas eduka võistluse teinud Simona Ladva ja Kevin Matteus. Foto Kaja Ladva

Pühapäeval peeti Võrus TV10 olümpiastardi kolmas vabariiklik võistlus, kust Kaja Ladva käe all treenivad Haapsalu kergejõustikuklubi sportlased tõid Läänemaale kaks poodiumikohta.

Noorematel, kuni12aastastel oli tüdrukutel võistlusprogrammis teivashüpe ning poistel kuulitõuge ja kaugushüpe. Vanematel, kuni 14 aastastel tüdrukutel kaugus ja kõrgushüpe ning poistel kõrgushüpe ja kuulitõuge.

Nooremate tütarlaste teivashüppes võitis suurepärase isikliku rekordiga kolmanda koha Haapsalu põhikooli esindav Simona Ladva. 12 aastase Simona uued rekordnumbrid on 2.41. Oma senist rekordit parandas ta lausa 21 sentimeetri võrra.

Väikest Kullamaa keskkooli esindas taas edukalt Kevin Matteus. Tema tegi nooremate poiste kuulitõukes hõbedase tõuke, saades 2 kg kuuliga kirja 13.50. Kaheksanda koha sai ta kaugushüppes, kus talle mõõdeti tulemuseks 4.63. Mõlemad on noore kergejõustiklase isiklikud rekordid.

Nooremate poiste kuulitõukevõistluse puhul tuleb märkida, et seal oli parim Nõmme gümnaasiumis õppiv Frank Vali. Tema tõukas kogu TV10 sarja uue rekordi, 15.06 ja tulemuseks kindel esikoht. Võitja kaksikvend Uko oli tulemusega 11.68 kuuenda koha omanik. Poiste isa on Eesti üks parimaid kuulitõukajaid, Haapsalus kergejõustikuga alustanud ja praegugi Haapsalu KJK esindav Fred Vali.

Järgmine TV10 olümpiastardi vabariiklik võistlus, järjekorras juba IV etapp on 6.septembril Rakveres.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments