Maadlejad tõid Läänemaale kolm kadettide meistritiitlit

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Eesti kadettide meistrivõistlustel edukalt esinenud maaldejad Kaarel Kants (vasakult), Eerik Pank, Hendrik Rämman, Stefan Lauri Mölder ja Robin Uspenski. Foto Aap Uspenski

Põlvas peetud kadettide Eesti meistrivõistlustel maadluses tuli Läänemaale kolm meistritiitlit.

Kreeka-Rooma maadluses läks läänlastel kõige paremini raskekaalus (kuni 110 kg), kus saadi kaksikvõit. Esikohale tuli Lihula Leola klubi maadleja, nüüd Audentese spordikoolis õpinguid alustav Eerik Pank (treener Janar Sõber). Veebruaris tuli Pank Eesti juuniorite meistriks.

Teise koha sai raskekaalus SK Martna maadleja Hendrik Rämman (treener Tiit Seiton).

Kaalukategoorias kuni 80 kg sai Eesti meistritiitli Haapsalu Dünamo maadleja ja Audentese spordikoolis õppiv Robin Uspenski. Tema isa ja treeneri Aap Uspenski sõnul võitis Robin finaalis sama vastast, kellele oli veebruaris juuniorite Eesti meistrivõistlustel kaotanud. Robin Uspenski kaksikvend Kevin sel korral vigastuse tõttu ei võistelnud.

Kaalukategoorias kuni 65 kg jõudis poodiumile ka Lihula Leola maadlusklubi maadleja Stefan Lauri Mölder, kes tuli kolmandaks. Sama tulemuse sai Mölder ka vabamaadluses.

Vabamaadluses tõi Läänemaale esikoha raskekaalus maadelnud Martna noormees Kaarel Kants. Uspenski sõnul oli Kantsi meistritiitel võistluste suurim üllatus, sest varem pole ta Eesti meistritiitlit saanud. Kreeka-rooma maadluses oli Kants oma kaalukategoorias viies.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Espenski
3 aastat tagasi

Kuidas said Lihula maadlejad tuua Läänemaale medalid kui kuulutakse Pärnumaa koosseisu. Kas LE ei pea praegust haldusjaotust õiguspäraseks ? Kaua võib.