Haapsalu kiirustab jalgpallihalli planeeringuga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu jalgpallihalli eskiis.
Haapsalu jalgpallihalli eskiis.

Haapsalu linnavalitsusel on tuli takus Uuemõisa jalgpallihalli detailplaneeringu kinnitamisega, sest septembris algab nende projekteerimis- ja ehitushange.

Haapsalu linnavalitsus saatis esmaspäeval jalgpallihalli naabreile teate, et kavatseb jalgpallihalli detailplaneerngu vastu võtta. Naabritel on aega vastamiseks 30 päeva.

Samas keskkonnaametile, päästeametile ja muinsuskaitsele saadetud teates ütleb Haapsalu aselinnapea Helen Rammu, et jalgpallihalli detailplaneerng tuleb vastu võtta kahe nädalaga.

„Kuna projekti raames korraldatakse üle-eestiliselt ühishange korraga nelja jalgpallihalli projekteerimiseks ja ehitamiseks ning oleme eriolukorra tõttu pisut ajahädas, siis palume detailplaneeringule kooskõlastust võimalusel kahe nädala jooksul – 2. septembriks 2020,” kirjutas Rammu.

Jalgpallihall tuleb Uuemõisa lossi taha. Ehitust rahastab Keskerakonna valitsus jalgpalliliidu kaudu. Halli vastu olid Uuemõisa lossi valitsejamajja ehitatud korterite omanikud, kes kartsid müra ja olid mures vaate rikkumise pärast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tundub
3 aastat tagasi

üsna ajuvaba ettevötmine olevat. Kui palju inimesi meil maksumaksjatest jalgpalliga tegeleb? Meil kopeeritakse kövasti Rootsit Eestis.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  Tundub

Jalgpall on kasvav trend ja väga paljud tegelevad selle alaga. Mitte Rootsit ei kopeerita Eestis, vaid esimest vabariiki, kus meie jalgpall oli paremas seisus kui Soomes näiteks, mis praegusel ajastul on aga vastupidi. Spordi pealt ei tohiks küll kokku hakata hoidma. Sport tagab meile tugeva ja terve noorsoo, mis on ülioluline rahvana kestma jäämisel. Mõelge selle peale!

Postimees
3 aastat tagasi

Akimi kampa kuulub hetkel 250 noort…

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Postimees

Ei usu, et meil nii palju peast lihtsaid on.

Agu
3 aastat tagasi
Reply to  juss

Ma loodan, et ei ole. Ja mis või kes see akim on?

Ghathy
3 aastat tagasi

On seal mingit ilusat vaadet vää ?

Mati
3 aastat tagasi

Ehitust rahastab Keskerakonna valitsus jalgpalliliidu kaudu? Esiteks valitsuses on ka teisi erakondi ja raha kindlasti tuleb riigiealarvest, mitte keskerakondlaste pungil taskutest.

Georg
3 aastat tagasi

“Ehitust rahastab Keskerakonna valitsus valitsus jalgpalliliidu kaudu.”
Et siis nagu keskerakondlased,kes valituses teevad kogumise ja rahastavad seda ehitust? Väga tore eeskuju oleks!
Või pigem ikka rahastatakse riigieelarvest? Kuhu ei laeku raha ainult keskerakondlastelt, vaid ka kõigilt teistelt maksude maksjatelt!

liisi
3 aastat tagasi

no kas pappi on juba nii palju et ei tea mida sellega pihta hakata :)))) see ostapenderlus tuleks võimalikult kiiresti lõpetada ennem kui haapsalust hakatakse male pealinna kujundama. Juba praegu on spordibaaside täituvusega probleeme, nüüd peab kodnik selle kolossumi kütet hakkama ka veel kinni taguma hakkama

koliks
3 aastat tagasi
Reply to  liisi

Haapsalu kuhugile palmisaarele, elu oleks nipsust mugavam,kergem ja odavam?!

no,
3 aastat tagasi
Reply to  koliks

aga miks mitte?

juss
3 aastat tagasi
Reply to  liisi

Neiu, teil on tühikäigu pöörded liiga kõrged!

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  liisi

Pappi tuleb Euroopast tõesti nagu muda ja see tuleb loomulikult ära kasutada!

misasja
3 aastat tagasi
Reply to  liisi

Kas spordi arendus on halb? Parem las noored hulguvad niisama ja suitsetavad joovad, kuna puuduvad võimalused enese arenguks? Mõtlesite ka ikka ennem, kui kirjutasite?