Galerii: jalgpallihall saab ühisjõul katte peale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 21

Fotod Heinrih Heintalu

Haapsalu jalgpalliklubi noored jalgpallurid koos pereliikmete ja abilistega rullisid laupäeval lahti jalgpallihalli katte, et hall taas talvekorda seada.

Jalgpallihalli täispuhutav kuppel koosneb kokku kaheksast tükist, millest raskemad kaaluvad ligi kolm tonni. Jalgpallurite käterammuga laiali sikutatud tükid tuleb ühendada ja ankurdada. Kui tükid koos, hakatakse katet täis puhuma. Laupäeval loodeti suuremad tükid paika saada, kuid töö jätkub veel pühapäeval.

Nagu mullu sügisel, mil halli kate esimest korda üles pandid, ja kevadel, mil see maha võeti, juhendasid ka nüüd tööd pneumokatte tootja, Sloveenia ettevõtte DBS Engineering Ltd töötajad. Seekordne paigaldus oli juba varem kokku lepitud, kuid kas kate tuleval kevadel ka eemaldatakse, pole veel otsustatud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pirukas
1 aasta tagasi

No see jubedus seal mõisa ja ilusa mõisapargi kõrval on õudne,ei saa aru kus linnaisade silmad on,kus muinsuskaitse siis oli kui seda sinna planeerima hakati ?Mõisa akende kasjakk on ka vist juba unustatud,rahad laiaks löödud ning tuul ja vihm tuiskab siiani sisse.

Kurb
1 aasta tagasi

Kohalikuna arvan, et kogu see jalgpallindus seal ilusa mõisa nurgas on täiesti haige ettevõtmine. Kole ja põhjustab valgus- ja mürareostust. See päevavalgusprozektorite rida, mis õhtuti sisse lülitatakse, on räige. Paistab kaugele Tallinna mnt otsagi ära! Elektrikulu tänaste hindadega on röögatu, pluss see rajamiskulu, mille tõttu nüüd mitmed teised väikelinnad ministeeriumidega vaidlevad – kellel oli kavas ka see jubetis oma linna rajada ja raha ei jätkunud. Uuemõisa kui mõisakompleksi ümbrus peaks nüüdseks olema üks kõige koledam Eestis, mida leida annab, sest tegemist on sisuliselt staadionite ja spordirajatiste mingi hübriid*****ga, millel pole ajaloolise loodusliku rikkaliku mõisapargiga enam mitte mingit pistmist. Lisame veel… Loe rohkem »

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Kurb

Kas teil perearsti pole?

Arnu
1 aasta tagasi

Komme lugedes tundub, et teatud partei saab Haapsalust palju hääli!

Oehhhh
1 aasta tagasi
Reply to  Arnu

Püsige palun teemas ikka! Mis partei? Valimistest artikkel ei kirjuta ju!

Ahjualune
1 aasta tagasi

Sai jälle odavalt ära teha ja rohkem raha oma tasku toppida.

....
1 aasta tagasi

Miks seda koguaeg kinni lahti jamatakse. Kilplased nagu või mis point on? Nagu kellakeeramine, mõtetu, aga ikka tehakse 🙂

Mina
1 aasta tagasi
Reply to  ....

Rumal on raske olla.

Mida v..
1 aasta tagasi
Reply to  Mina

Kuidas sa seda tead? Rumal ei pidanud ju ise aru saama, et ta rumal on.

Kukuleele
1 aasta tagasi
Reply to  ....

Sest linnal polnud ilmselt raha, et neid kompressoreid töös hoida. Selle raha eest sai hoopis Kiltsi tee ja Posti tänava ehituse eest preemiat maksta

....
1 aasta tagasi
Reply to  Kukuleele

Noo selle projekti sisse peaks ikka selline kulu ju eos olema sisse arvestatud. Ei tule ju üllatusena, et kompressor peab töötama.