Politsei: Haapsalus varastati 500 eurot maksnud jalgratas

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest üks). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Tabati viis alkoholijoobes juhti. Registreeriti seitse Eestist väljasaadetud inimest, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning üks dokumendikohustuse rikkumine.

Politsei alustas 11. augustil kriminaalmenetlust selles, et Haapsalus Raudtee tänaval varastati jalgratas Scott. Vargusega tekitati kahju ligi 500 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Pedaal
3 aastat tagasi

Naljakas pealkiri – nagu oleks tegu hirmkalli ratta vargusega. Tavaline Scott täiesti tavalise hinnaga. Oleks tegu 8000-12000 eurot maksva mudeliga, siis saaks sellisest pealkirjast veel aru. Kui ratas suvalisse kohta jupiks ajaks vedelema jätta (ka lukustatult), siis pole varguse kui sellise üle midagi imestada. Omanik peaks ise ka natuke mõtlema ja hoolikam olema.