1

Politsei: Haapsalus varastati 500 eurot maksnud jalgratas

Lääne Elu

info@le.ee

Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest üks). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sai vigastada kaks inimest. Tabati viis alkoholijoobes juhti. Registreeriti seitse Eestist väljasaadetud inimest, üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning üks dokumendikohustuse rikkumine.

Politsei alustas 11. augustil kriminaalmenetlust selles, et Haapsalus Raudtee tänaval varastati jalgratas Scott. Vargusega tekitati kahju ligi 500 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Pedaal
Pedaal

Naljakas pealkiri – nagu oleks tegu hirmkalli ratta vargusega. Tavaline Scott täiesti tavalise hinnaga. Oleks tegu 8000-12000 eurot maksva mudeliga, siis saaks sellisest pealkirjast veel aru. Kui ratas suvalisse kohta jupiks ajaks vedelema jätta (ka lukustatult), siis pole varguse kui sellise üle midagi imestada. Omanik peaks ise ka natuke mõtlema ja hoolikam olema.

wpDiscuz