Politsei: eelmisel nädalal oli Läänemaal kolm rasket liiklusõnnetust

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Meelis Laurmann. Arvo Tarmula

Haapsalu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Meelis Laurmann. Arvo Tarmula

Eelmisel nädalal oli Läänemaal kolm rasket liiklusõnnetust, surma sai üks inimene.

„Möödunud nädal Läänemaal oli kahjuks liiklusõnnetusterohke,” võttis Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann eerlmise nädala kokku.


27. juuli pärastlõunal sai politsei teate liiklusõnnetusest Uuemõisas Tallinna maanteel. Õnnetus juhtus kui BMW, mille roolis oli 47-aastane mees, põrkas kokku ülekäiguraja läheduses teed ületanud naisele, kes hukkus sündmuskohal. 


Teine raske liiklusõnnetus leidis aset 31. juuli ennelõunal, kui Haapsalus Tanska külas sõitis teelt välja sõiduauto Mercedes-Benz, mille roolis oli joobetunnustega 49-aastane mees. Mees sai õnnetuses viga ja PPA lennusala kopter toimetas mehe PERHi. 


Kolmas raske liiklusõnnetus leidis aset päev hiljem, 1. augusti õhtupoolikul, kui Lääne-Nigula vallas Einbi külas kaldus vasakule teelt välja vastu puud sõiduauto Ford, mille roolis oli 69-aastane mees, kes oli tarvitanud alkoholi. Mees sai õnnetuses viga ja kiirabi toimetas ta PERHi. 


Käesoleval aastal on Läänemaal juhtunud inimkannatanutega liiklusõnnetusi 11. Neist kahes on hukkunud inimene. 


“Julgustan siinkohal inimesi, kes märkavad kahtlase sõidustiiliga sõidukeid helistama hädaabinumbril 112. Seeläbi panustame kõik koos liiklusturvalisusse ja suudame üheskoos õnnetused ära hoida! Suur tänu neile, kes juba julgesti kahtlase sõidustiiliga sõidukitest politseile teada annavad,“ lausus Laurmann.
 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments