Haapsalus jätkub vanamuusika festival

Vanamuusika festival. Arvo Tarmula foto

Neljapäeval algas Haapsalu vanamuusikafestival Georg Friedrich Händeli oratooriumi „Jefta” ettekandega.

Laupäeval jätkub festival kell 17 algava Paolo Pandolfo kontserdiga, kus ta esitab Bachi süite soolotšellole ning kell 20 esineb omapärane duo. Sopran Tuuli Lindeberg ja lautomängija Eero Palviainen toovad lavale emotsionaalse kava.

Festivali lõppkontserdile oli esinema plaanitud Suurbritannia vokaalansambel Tenebrae Consort, mis on praegu üks maailma nimekaimaid ja nõutumaid vokaalansambleid. Neil oli kavas esitada inglise renessanssmuusikat. Kontsert oli küll välja kuulutatud, kuid Suurbritannias kehtestatud koroonaviiruse karantiininõuete tõttu otsustati see nädal enne festivali algust siiski ära jätta. Selle asemel lõpetab festivali ansambel Vox Clamantis.

Haapsalu vanamuusikafestival toimub tänavu 27. korda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments