2

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. juulil

Lääne Elu

info@le.ee

Gümnaasiumisse sai Läänemaal tänavu testita

Kõige suurem tung oli Läänemaal tänavu Noarootsi gümnaasiumisse, kus ühele kohale kandideeris kaks noort. Eriolukorra tõttu erines sisseastumine varasemast – testi ei pidanud tegema. „Vaatasime tunnistust, motivatsioonikirja ja tegime Skype`i teel vestluse,” ütles Noarootsi gümnaasiumi direktor Laine Belovas.

Nõmme Kalju jalgpallurid treenivad Linnamäel

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju tõi oma poisid ja tüdrukud Linnamäele laagrisse.

„Kuna väljak on super, väga hästi hooldatud, siis nii me lapsed siia tõimegi,” ütles jalgpalliklubi noorteosakonna juht Helen Mahmastol.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
to läänlane
to läänlane

Virtsu rahvas on tõesti tubli ja olen nõus, et neile tuleb pöialt hoida, samas tuleb Lääneranna vallavanemale Pikkmetsale umbusaldust avaldada, sest ta tahab Virtsu ajaloolise kooli kinni panna- tulevik peaks siis olema arukas küla ilma koolita, kas veel lollimat ideed võib olla?

Läänlane
Läänlane

Tublid Virtsu inimesed! Hoian pöialt teile!

wpDiscuz