Meekilo maksab Läänemaal seitse-kaheksa eurot

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Linnamäe mesinik Hardi Haabel. Urmas Lauri

Linnamäe mesinik Hardi Haabel. Urmas Lauri

Kui juulis-augustis tuleks veel üks juuniga võrreldav kuumalaine, võiks meesaak tulla hea, ennustavad Läänemaa mesinikud.

Meevõtt Läänemaa mesilates on juba alanud. Neljapäeva pärastlõunal takseeris Linnamäe mesinik Hardi Haabel tarude sisemust. „Praegu saab võtta valikuliselt – veavad vedelat sisse,” ütles Hardi isa Mati Haabel. Vedelat tähendab nektarit, kus vee sisaldus on 50 protsenti, mee pähe seda tarvitada ei saa. Mee veesisaldus on kuni 20 protsenti. Nii tuligi järele vaadata, mida tarust välja võtta, mida jätta.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Käkre
3 aastat tagasi

Kuidas küll saab ajakirjandus kajastada neutraalselt seda teiste liikide tagant varastamist. Üheltki loomalt ei tohiks midagi ära võtta. Aga ikka tapetake loomi ja häiritakse nende elutegevust.
Käkre on suutnud isegi sellise seaduse teha mis sunnib inimesi korra aastas lambaid pügama. Haige loomavaenulikkus! Sama hea, kui ma läheksin tänavale pikajuukselisi inimesi lõikuma!!!!!!!

rumalust ei peidagi
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Kui Sa oleksid mesindust vähekenegi viitsinud õppida, ei peaks nii rumalat juttu ajama. Aga Sinu enda mure, proovi kuidagi hakkama saada.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Vabandage, kas Teie olete ka rumal?

Käkre?
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Kuule õiguslane kui sulle midagi ei sobi, siis koli siit riigist minema kusagile mujale kus sulle on paremad elutingimused. Ukraina ja aafrika ootavad. Saad elada oma keskkonnasõbralikku elu.
Muidugi on keskkonnasõbralikkus oluline aga kui lammas pügamata jätta, siis tal on ka äkki halb olla? Inimene aitab lammast ja lammas inimest villaga. Sümbioos nagu!
Ja võta teadmiseks, et lambaid tuleb juba ammu enne ekret pügada. Sinu enda valitud liberaalid kehtestasid sellised seadused!

Covid
3 aastat tagasi
Reply to  Käkre

Aga kas parmud on inimesega lepingu sõlminud,söövad nagu muiste,elada ei lase!