Galerii: palav nädalavahetus tõi Roosta randa tuhandeid inimesi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 26

Palav nädalavahetus, kus õhusooja oli 30 ja rohkemgi kraadi, meelitas Läänemaa rannad rahvast täis.

Pühapäeva keskpäeval oli Roosta ranna parkla autosid täis ja autosid sõitis rannapoole üha juurde. Roosta rannas asuva surfibaari letitaga olnud Taavi Järvesoo pakkus, et laupäeval oli rannas vähemalt tuhat inimest.

Täna hajusid rannalised mööda rannajoont ära, vees olid peamiselt lapsed.

Sarnane olukord oli ka Peraküla rannas, kuid seal puhus jahutav tuul ning vette inimesed eriti ei kippunud.

Dirhami rannas oli vaid kaks seltskonda, kes rannamõnusid nautisid. Dirhami poepidaja Vjatšeslav Rätsepp ütles, et poekülastajatest neil puudu ei tule, kuigi kartis, et koroonaviiruse tõttu tuleb tänavu kehv suvi. Tavapäraste välisturistide asemel on poe avastanud siseturistid.

Malle-Liisa Raigla fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments