Lapsevanemad on hädas Telia võrgus levivate kallite lisateenustega

Lapsevanemad on hädas Telia koostööpartnerite pakutavate tasuliste lisateenustega, mida lapsed pahaaimamatult telefoni tellivad ning mis märkamatult telefoniarvet paisutavad. Teenusest vabanemine on pärast kuu aega vaikselt tiksunud krõbedat lisatasu keeruline ning järelevalve hammas sellele peale ei pruugi hakata.

Üks ERRiga suhelnud lapsevanem avastas Telia perepaketi telefoniarvet vaadates, et arve on tavapärasest suurem – 16 euro eest oli tellitud lisateenuseid. Lähemal uurimisel selgus, et lapse telefoni oli laekunud sõnum, milles kutsuti üles liituma Fun2Cell teenusega, mis maksab 3,20 eurot nädalas.

Kui lapsevanem Teliasse helistas, selgus ootamatult, et nende perepaketis on kõik tasulised lisateenused lubatud, kui ta ise pole käinud iseteeninduses neid spetsiaalselt kinni keeramas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

Kes peaks lapsi kasvatama, kas isa- ema, kool telia?