Lapsevanemad on hädas Telia võrgus levivate kallite lisateenustega

Lapsevanemad on hädas Telia koostööpartnerite pakutavate tasuliste lisateenustega, mida lapsed pahaaimamatult telefoni tellivad ning mis märkamatult telefoniarvet paisutavad. Teenusest vabanemine on pärast kuu aega vaikselt tiksunud krõbedat lisatasu keeruline ning järelevalve hammas sellele peale ei pruugi hakata.

Üks ERRiga suhelnud lapsevanem avastas Telia perepaketi telefoniarvet vaadates, et arve on tavapärasest suurem – 16 euro eest oli tellitud lisateenuseid. Lähemal uurimisel selgus, et lapse telefoni oli laekunud sõnum, milles kutsuti üles liituma Fun2Cell teenusega, mis maksab 3,20 eurot nädalas.

Kui lapsevanem Teliasse helistas, selgus ootamatult, et nende perepaketis on kõik tasulised lisateenused lubatud, kui ta ise pole käinud iseteeninduses neid spetsiaalselt kinni keeramas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

Kes peaks lapsi kasvatama, kas isa- ema, kool telia?

wpDiscuz