Peaminister saatis toimetusele tänukirja

Lääne Elu

info@le.ee

Jüri Ratas valimiskampaania aegu Haapsalu toomkirikus. Foto: Urmas Lauri

Peaminister Jüri Ratas saatis Lääne Elu toimetusele tänukirja koroonaviiruse ajal tegutsemise eest.

„Viimased kuud on koroonaviiruse leviku tõttu olnud keerulised ning oleme pidanud muutma oma harjumisi, mõtlemist ja käitumist. Olen uhke, et suutsime ühiskonnana ja iga eestimaalase kaasabil nakkuse levikule vastu seista ning sellega oma inimesi hoida,” seisab tänukirjas.

„Erilise tänu on ära teeninud need inimesed, kes olid oma igapäevase töö ja panusega võitluse esireas, kellel ei olnud võimalik pidada oma ametit kaugtöökohal või kellele langes kriisi tõttu tavapärasest suurem vastutuskoorem.

Tänan teid südamest ning soovin rohkelt jõudu, rõõmu ja tervist edaspidiseks!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
väints
3 aastat tagasi

Mulle meeldib, et Lääne Elu sai ikka asja eest tunnustuse. Nii hästi ja õiglaselt ja õigesti poleks keegi teine ju suutnud tõde ohjata. Super!

harrastuskunstnik
3 aastat tagasi

No üks tänukiri võiks ikka mõne kunstikalduvusega inimese pilgu alt ka läbi käia. Maitselage trükikiri.

maamemm
3 aastat tagasi

Kena muidugi kui tänatakse ,sest raske ja hirmutav aeg oli. Öeldakse,,inimene harjub kõigega,, Loodaks ,et kogetu on abiks kui peaks asi jälle massiliseks muutuma. Olge terved ja ilusat sooja suve .