Ööpäevaga lisandus viis koroonaviirusega nakatunut

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 1 133 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 5 ehk 0,4 protsenti osutusid positiivseks.

Rahvastikuregistri andmetele tuginedes lisandusid 3 positiivset testi tulemust Harjumaale (kõik Tallinnas), 1 Pärnumaale ja 1 Saaremaale.

Läänemaal on testitud 1269 inimest. Positiivse testitulemuse on andnud kuus inimest. Neist kolm ei ela reaalselt Läänemaal, vaid nende rahvastikuregistrijärgne elukoht on siin. Kolmest Läänemaa nakatunust kaks on viirusest tervenenud.

Hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 47 inimest, neist 5 on juhitaval hingamisel. Tänaseks on haiglast koju saadetud koju saadetud 282 inimest, lõpetatud 291 haigusjuhtumit.

Tänase seisuga on 777 inimese (60,3%),  haigusjuhtum lõpetatud  ehk inimene on terveks tunnistatud. 511 inimese puhul (39,7%) on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil ning ootab tervenemise kinnitamist.

Uusi surmajuhtumeid ööpäeva jooksul ei lisandund, kokku on koroonaviirus Eestis nõudnud 61 inimese elu.

Eestis on kokku tehtud 66 102 esmast testi, nendest 1751 ehk 2,6 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Maailmas on koroonaviirusesse nakatunud enam kui 4 miljonit inimest, viiruse tõttu on surnud ligi 280 000 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments