Politsei karistas üht eriolukorra nõuete rikkujat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juht Meelis Laurmann ütles Lääne Elule, et politsei algatas eelmisel nädalal ühe väärteomenetluse isiku suhtes, kes rikkus 2 + 2 reeglit.

„Politseinikud olid teda varem korduvalt hoiatanud ja talle selgitanud, miks on oluline piirangutest kinni pidada,” ütles Laurmann. „Koroonaviirusse nakatumise oht on siiani suur. Seetõttu on väga oluline jätkuvalt kinni pidada 2 + 2 reeglist, vältida suuri seltskondi ja hoida oma tervist.”

Politsei sai eelmisel nädalal viis väljakutset eriolukorra nõuete rikkumiste tõttu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Pook
3 aastat tagasi

Meie klubi liikmed on kõik korralikud. Nii nagu valitsus otsustas võtame kõik oma kohustuslikud 500 grammi valget kärakat hommikuti ja õhtuti samapalju. Kuna oleme kõik üks suur pere, siis meile 2+2 ei kehti.

Kodanik
3 aastat tagasi

Rohkemaid tuleks karistada, toidupoes saaks niita nagu loogu. Mitte kuskil ei saa rahulikult asju valida, ilma et selga ei ronitaks. Lihtsalt masendav, milline vastutustundetus.

aru ma ei saa
3 aastat tagasi

Kuidas seda reeglit rikutakse ühe inimese poolt…ja seda korduvalt tehes. Kas ta oli nagu kolmas ratas (2 ühest perest ja tema teisest perest)või ronis kellelegi liiga külje alla..

SE165
3 aastat tagasi

See on alles politseiriigi algus …

Aga küll
3 aastat tagasi
Reply to  SE165

Korra rikkumises, mis võib ohustada teisi, näed politseiriiki? Tere mõtlemine!

arvustaja
3 aastat tagasi
Reply to  Aga küll

Ära kaaguta, kui midagi ei tea. Politsei teeb seda tööd mida ta tegema peab. Ega politsei seaduseid välja ei mõtle. Ta on samasugune töötaja nagu sina ise. Tere mõtlemine! 😀 Muidugi oleks tore kui joodikud roolis, pätid nugadega tänaval, narko lokkaks ja viirus rõõmsalt leviks ning tapaks.

Kapitool
3 aastat tagasi
Reply to  SE165

Korduvalt oli hoiatatud ju! Korduvalt!