0

Pääste: Virtsu kandis põles auto ja metsaalune

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pühapäeval oli Lääneranna vallas kaks tulekahju – hommikul põles auto, hilisõhtul kulu ja metsaalune.

10. mai hommikul kell 8.53 said päästjad väljakutse Hanila külla, kus põlema oli süttinud tee äärde pargitus sõiduauto. Auto põles lausleegiga ja hävis tules praktiliselt täielikult, inimesed kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjust teada ei ole ning auto teisaldamisega tegeleb omanik ise edasi.

Sama päeva õhtul kell 23.24 teatati häirekeskusele kulupõlengust Virtsus. Teadmata põhjusel oli põlema süttinud kulu ja metsaalune, maastikutulekahju oli umbes 100 ruutmeetril. Päästjad likvideerisid põlengu kell 00.35.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz