Ühisgümnaasium korraldab väikesed aktused

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Läänemaa ühisgümnaasiumi direktor Ain Iro eile tööpostil. Foto: erakogu
Läänemaa ühisgümnaasiumi direktor Ain Iro eile tööpostil. Foto: erakogu

Haapsalu ja selle ümbruse koolides jätkub koduõpe ka pärast 15. maid, kooli tulevad vaid üksikud õpilased.

Läänemaa ühisgümnaasiumi direktor Ain Iro ütles Lääne Elule, et koolitöö läheb edasi, nagu ta seitse nädalat on käinud – kooliseinte vahel ühtegi ainetundi ei toimu. „11. klassi uurimistööde kaitsmise oleme planeerinud teha,” ütles Iro. „Samuti eksamikonsultatsioonid, kui õpetaja nii otsustab.”

10.–11. klassi lõpetajad saavad e-tunnistuse. „Viimast koolipäeva püüame loovalt tähistada ja kümmekond kiituskirja otse kätte anda,” ütles Iro.

Kolm riigieksamit on vabatahtlikud. Lõpuaktust kokku 80 abituriendile ei toimu. „Ehk saame teha väiksemad aktused,” ütles Iro, „aga lõputunnistused anname ikkagi pidulikult kätte. Ei ole nii, et peab kantseleisse järele tulema.”

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments