Lähipäevadel ulatuvad õhusooja maksimumid 18 kraadini

BNS

Ilm läheb soojemaks. Foto: Arvo Tarmula
Ilm läheb soojemaks. Foto: Arvo Tarmula

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevadel õhusooja maksimumid 18 kraadini.

Neljapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loodetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 5-9, puhanguti 12, rannikul kuni 15 m/s. Sooja on 7-13 kraadi.

Reede öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi, meremõjuga rannikul tuleb kuni +6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-8 m/s, pärastlõunal saartel edela- ja lõunatuul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kohati 8 kraadi.

Laupäeva öösel on mandril selge või vähese pilvisusega, saartel vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Lääne pool hakkab hoovihma sadama ja õhtuks jõuavad sajuhood ka Ida-Eestisse. Puhub valdavalt edelatuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 13-18 kraadi, rannikul 10 kraadi ümber.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments