Maikuus algav Haapsalu ja Läänemaa maitsete aasta tuleb uut moodi, sest eriolukorra tõttu tuleb korraldajatel välja mõelda uusi lahendusi, kuidas kohalikud maitsed huvilisteni toimetada.
„Kui siiani on toidupiirkonnad tutvustanud oma tooteid ja maitseid läbi erinevate ürituste - festivalid, laadad, eriüritused , siis sellel aastal peame kasutama rohkem muid võimalusi,“ sedastas MTÜ Kodukant tegevjuht Kaja Karlson.
Nii pidi sel neljapäeval Haapsalu kuursaalis toimuma suur ja uhke avaüritus, kuid eriolukorra tõttu ei saa inimesi kokku kutsuda.
„Teeme hoopis nii, et viime kohvikute poolt kokku pandud õhtusöögi üritusel osalema pidanud inimestele koju kätte,“ ütles Karlson.
Appi võetakse kõik sotsiaalmeedia võimalused, et pakkuda inimestele infot Läänemaa toidukultuuri, toodete ja tegijate kohta ning ka kaasalöömisvõimalusi läbi retseptivõistluste ja kodus lokkamise.
„Selle viimase kohta teeme eraldi üleskutsed,“ lubas Karlson.
Sarnast, kui katlakütjat soojustehnikuks nimetada