Üha enam lapsi käib lasteaedades

Päikesejänku lasteaed. Arvo Tarmula

Päikesejänku lasteaed on eriolukorra ajal Haapsalu valvelasteaed. Arvo Tarmulalasteaed

Läänemaal viivad lapsevanemad üha enam lapsi lasteaedadesse, esmaspäeval oli Haapsalus ja Lääne-Nigulas kokku lasteaias 55 last.

Esmaspäeva hommikul oli Haapsalu valvelasteaias, Päikesejänku lasteaias kohal 29 last. „Seda on poole rohkem kui möödunud nädalal,” ütles Haapsalu aselinnapea Kaja Rootare.

Lääne-Nigula valla lasteaedades oli kokku 26 last – Paliveres kaheksa, Linnamäel kuus, Taeblas ja Ristil viis ning Martnas kaks. Eriolukorra ajal ei ole lapsi käinud Kullamaa, Noarootsi ja Nõva lasteaedades. „Alguses oli kümne kandis, eelmine nädal 20 ringis ja sel nädalal on juba 30 alla,” kommenteeris Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Alff
3 aastat tagasi

No täpselt, tooks kui oleks kuhu tuua… Mis seal siis vahet, lapsed kodus- vanemad tööl ja kodus kohtuvad ikka…. siiani pole haigus levinud, miks peaks lasteaias?

Gripp jt viirused iga aasta…

Tore
3 aastat tagasi

Seda on rõõm lugeda. Tehke rohkem lasteaedasid lahti ja küll lapsedtulevad…

Nimi
3 aastat tagasi
Reply to  Tore

Tulevad need, kellel lapsevanem tööl ka käib ja pole last kuskile panna. Kui sa tööl ei käi, siis mis mõtet on lasteaeda last viia suvel? Et saaksid päikest võtta ja puhata?

Roheline
3 aastat tagasi
Reply to  Nimi

See on ainuke koht,kus lapsed praegu teistega mängida saavad