Valitsus keelas kõik suured suveüritused

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Augustibluus jääb sel suvel ära. Arvo Tarmula
Augustibluus jääb sel suvel ära. Arvo Tarmula

Valitsus otsustas esmaspäeval, et kõik suured suveüritused on kuni augusti lõpuni keelatud.

Mais ja juunis on keelatud kõik avalikud üritused. „Kuna praeguste andmete põhjal pole võimalik öelda, kas juulis ja augustis saavad toimuda piiratud külastajate arvuga üritused, siis selle kohta seisukohta ei kujundatud. Otsuse avalike ürituste toimumise võimalikkuse ja tingimuste kohta võtavad valitsuse liikmed vastu mais,” teatas valitsuse pressibüroo.

„Numbrilist kahju on raske hinnata, aga kindlasti on ta märkimisväärne, sest külaline kulutab päris palju nii majutusele kui ka söögile- joogile. Linnavalitsuse tulude otsene kahju pole suur, välja arvatud Läänemaa muuseumi piiskopilinnuse renditulu,” ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi loodab saada konkreetsemaid juhiseid, näiteks kust maalt algab suurüritus. „On see 100, 500 või 5000 inimest?” küsis Murumägi retooriliselt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments