Magnum: maskid jõuavad apteekidesse järgmisel nädalal

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pühapäeval saabub Eestisse ettevõtete Magnum ja Semetron koostöös esimene suurem partii isikukaitsevahendeid, mis sisaldab 3 miljonit kaitsemaski.

Enamus maske suunatakse apteekidesse müüki. Nii apteegis kui ka väljaspool tuleb juhinduda eriolukorra reeglitest, mis on kehtestatud viiruse leviku tõkestamiseks.

“Loodetavasti on inimestel võimalik soetada maske apteegist järgmise nädala esimesel poolel,” ütles Magnumi juhatuse esimees Ahti Kallikorm. “Oluline on mõista, et maskid jõuavad küll apteekidesse, kuid ei tohi ära unustada tervise hoidmist. Palun arvestage, et apteegis ja sellest väljaspool kehtivad kõik eriolukorra reeglid, sh kahemeetrise vahe hoidmise nõue.” Maske on võimalik saada ka e-apteegist.

Selleks, et maske jätkuks võimalikult paljudele soovijatele kuni järgmise
koguse saabumiseni, on ühel inimesel võimalik osta maksimaalselt üks pakk,
mis sisaldab 50 maski. Ühe maski soovituslik jaehind jääb alla 70 sendi, kuid otsustab iga apteek ise.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
4 aastat tagasi

Aga kui ei taha ühte pakki vaid kahte maski mis siis ?

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi

Aga kust ma tean,mis suurus mulle sobib ?? Kas neid saab kohapeal proovida ka ? 🥴

Roheline
4 aastat tagasi

E apteekidest võiks ka osta saada-väldiks rahvamasside apteeki ronimist!!!

siis
4 aastat tagasi
Reply to  Roheline

Aga palun!

viirus
4 aastat tagasi
Reply to  siis

Mis suurust siin küsitakse ja veel proovida ka,nagu koopainimese küsimus. Toodetakse standardsuuruses ja kui tahad 1-2maski ,ära taha siis parem üldse, sest 1mask on kantav 3tundi ja ei kuulu korduvkasutusse. Vajadus aga maske kanda kestab veel mitu kuud,nii,et 50tk. pakis kulub kohe kindlasti ära.

Hind
4 aastat tagasi
Reply to  viirus

Jah, aga see pakk maksab 35-50 euroaha 🙁 Seda igaüks niisama lihtsalt juba ostma ei tõtta. Nõukaajal kasvanud naised saavad ilmselt kodus ise õmblemisega hakkama, õpetusi netis leidub. Tuleb odavam ja korduvkasutatav – pesumasin on igas kodus või pliidil on ahi, kus viirusi maskist välja küpsetada.