6

Magnum: maskid jõuavad apteekidesse järgmisel nädalal

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Pühapäeval saabub Eestisse ettevõtete Magnum ja Semetron koostöös esimene suurem partii isikukaitsevahendeid, mis sisaldab 3 miljonit kaitsemaski.

Enamus maske suunatakse apteekidesse müüki. Nii apteegis kui ka väljaspool tuleb juhinduda eriolukorra reeglitest, mis on kehtestatud viiruse leviku tõkestamiseks.

“Loodetavasti on inimestel võimalik soetada maske apteegist järgmise nädala esimesel poolel,” ütles Magnumi juhatuse esimees Ahti Kallikorm. “Oluline on mõista, et maskid jõuavad küll apteekidesse, kuid ei tohi ära unustada tervise hoidmist. Palun arvestage, et apteegis ja sellest väljaspool kehtivad kõik eriolukorra reeglid, sh kahemeetrise vahe hoidmise nõue.” Maske on võimalik saada ka e-apteegist.

Selleks, et maske jätkuks võimalikult paljudele soovijatele kuni järgmise
koguse saabumiseni, on ühel inimesel võimalik osta maksimaalselt üks pakk,
mis sisaldab 50 maski. Ühe maski soovituslik jaehind jääb alla 70 sendi, kuid otsustab iga apteek ise.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Sass S
Sass S

Aga kui ei taha ühte pakki vaid kahte maski mis siis ?

Tolmu Ahv
Tolmu Ahv

Aga kust ma tean,mis suurus mulle sobib ?? Kas neid saab kohapeal proovida ka ? 🥴

Roheline
Roheline

E apteekidest võiks ka osta saada-väldiks rahvamasside apteeki ronimist!!!

siis
siis

Aga palun!

viirus
viirus

Mis suurust siin küsitakse ja veel proovida ka,nagu koopainimese küsimus. Toodetakse standardsuuruses ja kui tahad 1-2maski ,ära taha siis parem üldse, sest 1mask on kantav 3tundi ja ei kuulu korduvkasutusse. Vajadus aga maske kanda kestab veel mitu kuud,nii,et 50tk. pakis kulub kohe kindlasti ära.

Hind
Hind

Jah, aga see pakk maksab 35-50 euroaha 🙁 Seda igaüks niisama lihtsalt juba ostma ei tõtta. Nõukaajal kasvanud naised saavad ilmselt kodus ise õmblemisega hakkama, õpetusi netis leidub. Tuleb odavam ja korduvkasutatav – pesumasin on igas kodus või pliidil on ahi, kus viirusi maskist välja küpsetada.

wpDiscuz