3

Magnum: maskid jõuavad apteekidesse nädala keskel

Lääne Elu

info@le.ee

Maskid on kohal. Magnum AS

Täna saabus Tallinna lennujaama seni suurim partii isikukaitsevahendeid, kolm miljonit kaitsemaski, millest suurem osa jõuab apteekidesse müüki järgmise nädala keskel.

Magnumi juhatuse esimehe Ahti Kallikormi sõnul ei tasu veel esmaspäeval
apteeki maskide järgi minna. “Maskid jõuavad apteekidesse teisipäeval-kolmapäeval. Homme ei tasu kindlasti maskide pärast apteeki minna. Oluline on mõista, et maskid jõuavad küll apteekidesse, kuid ei tohi ära unustada tervise hoidmist. Ka apteegis tuleb arvestada eriolukorra reeglitega, sh kahemeetrise vahe hoidmise nõudega,” ütles Kallikorm. Maske on võimalik saada ka e-apteegist.

Selleks, et maske jätkuks võimalikult paljudele kuni järgmise koguse saabumiseni, on ühel inimesel võimalik osta maksimaalselt üks pakk, mis sisaldab 50 maski. Ühe maski soovituslik jaehind on alla 70 sendi, kuigi otsustab iga apteek ise.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Oliver
Oliver

Taas Vene lennuk. Huvitav

Madka
Madka

Vene lennuki rent oli arvatavasti odavam lihtsalt..

arvan
arvan

Olgu või mistahes lennuk, tähtis on eesmärk mida täideti. L-Elu võiks anda nüüd edaspidi inimestele sarnase kirjutisega teavet , millal konkreetselt apteekides on saadaval ja hoiaks ära rahva tormlemise, mis pole sugugi ohutu.

wpDiscuz