Magnum: maskid jõuavad apteekidesse nädala keskel

Lääne Elu

info@le.ee

Maskid on kohal. Magnum AS

Täna saabus Tallinna lennujaama seni suurim partii isikukaitsevahendeid, kolm miljonit kaitsemaski, millest suurem osa jõuab apteekidesse müüki järgmise nädala keskel.

Magnumi juhatuse esimehe Ahti Kallikormi sõnul ei tasu veel esmaspäeval
apteeki maskide järgi minna. “Maskid jõuavad apteekidesse teisipäeval-kolmapäeval. Homme ei tasu kindlasti maskide pärast apteeki minna. Oluline on mõista, et maskid jõuavad küll apteekidesse, kuid ei tohi ära unustada tervise hoidmist. Ka apteegis tuleb arvestada eriolukorra reeglitega, sh kahemeetrise vahe hoidmise nõudega,” ütles Kallikorm. Maske on võimalik saada ka e-apteegist.

Selleks, et maske jätkuks võimalikult paljudele kuni järgmise koguse saabumiseni, on ühel inimesel võimalik osta maksimaalselt üks pakk, mis sisaldab 50 maski. Ühe maski soovituslik jaehind on alla 70 sendi, kuigi otsustab iga apteek ise.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oliver
3 aastat tagasi

Taas Vene lennuk. Huvitav

arvan
3 aastat tagasi
Reply to  Oliver

Olgu või mistahes lennuk, tähtis on eesmärk mida täideti. L-Elu võiks anda nüüd edaspidi inimestele sarnase kirjutisega teavet , millal konkreetselt apteekides on saadaval ja hoiaks ära rahva tormlemise, mis pole sugugi ohutu.

Madka
3 aastat tagasi
Reply to  Oliver

Vene lennuki rent oli arvatavasti odavam lihtsalt..