0

Uus nädal toob kevade: tuleb 17 kraadi sooja

BNS

Tänavu õitsesid nartsissid juba märtsikuus. Malle-Liisa Raigla
Tänavu õitsesid nartsissid juba märtsikuus. Malle-Liisa Raigla

Tujukavõitu aprill toob lähipäevadeks nii vihma ja tugevat tuult kui ka 17 soojakraadi.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja edelatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 1-7 kraadi. Teisipäeva hommikupoolik on päikesepaisteline. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ja vastu õhtut hakkab saartelt alates vihma sadama. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhtul pöördub tuul saartelt alates läände ja loodesse. Sooja on 11-17, rannikul kohati 7-10 kraadi.

Ida-Eestis sajab kolmapäeva öö hakul vihma. Saartelt alates hakkab pilvisus hõrenema. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Pärast keskööd tuul nõrgeneb. Sooja on 0 kuni +5 kraadi. Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Pärastlõunal tugevneb edelatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-18 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kohati 6-8 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 15, rannikul 17-20 m/s. Pärast keskööd pöördub tuul läände ja loodesse ning nõrgeneb hommikuks 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Neljapäeval on vahelduva pilvisusega ilm, sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 8-12, rannikul kohati 6 kraadi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz