1

Haapsalu linnavalitsus tegi koroonateemalised infolehed

Haapsalu linnavalitsus koostas linnaelanikele voldikud, kus on kirjas tähtsamad telefoninumbrid Haapsalus ning teave, kuidas end koroonaviiruse eest kaitsta.

„Vajalikud on need voldikud, et linnakodanikud teaksid kelle poole pöörduda, kui peaks olema tarvis abi praeguses keerulises olukorras,” ütles Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus.

Infovoldikud on linnavalitsus teinud nii eesti kui ka vene keeles, kuid nädala lõpuks jõuavad postkastidesse vaid eestikeelsed voldikud. „Venekeelseid infolehti jagame vajaduspõhiselt,” ütles Parbus.

Parbuse sõnul on venekeelsed voldikud saadaval Haapsalu sotsiaalmaja kaudu. „Neil on teada, kellele toimetada. Lisaks on üks osa antud ka vene kogukonna esindajatele, kes samuti teavad millisesse postkasti infolehte poetada,” lisas Parbus. „Toimime nii, sest Omnivalt ei ole võimalik tellida eraldi venekeelt kõnelevate inimeste postkastidesse kannet.”

Parbuse sõnul on hinnanguliselt venekeelsete infolehtede vajadus umbes 120.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Murelik
Murelik

TÕSINE MURE, ET NOORED JÄTKUVALT LEIVAD VÕIMALUSED KOOS “HÄNGIDA”. JÄÄB ARUSAAMATUKS KUIDAS VANEMAD EI SUUDA SEDA NOORTELE SELGEKS TEHA, ET OLUKORD ON TÕSINE. KAS TÕESTI PEAB KEEGI LÄHIKONDLASTEST ….,ET INIMESED MÕISTAKS ASJA TÕSIDUST! EGA POLISEI EI PEA NOORI KASVATAMA VAID VANEMAD KODUDES IKKA!

wpDiscuz