0

Politsei palub noortel seltskondades mitte aega veeta

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli möödunud nädal Haapsalu politseijaoskonnale rahulik.

„Soovin aga paluda lapsevanemaid, et räägiksite oma lastega ning selgitaksite neile, miks on praegu oluline vältida suurtes seltskondades aja veetmist,” ütles Laurmann. „Lapsed viibivad oma vanemate ja vanavanemate seltskonnas, kes on koroonaviiruse suhtes tundlikumad, kui noored ise. Nii võivad nad ohtu tajumata kanda saada viiruse edasikandjaiks.”

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politseijaoskond häirekeskuselt 28 väljakutset. Enamik väljakutsetest oli Haapsalu linna.

Kokku alustas politsei 16 väärteomenetlust, millest suure osa moodustasid liiklusalased rikkumised, ja üheksa kriminaalmenetlust. Kolm kriminaalmenetlust alustati alkoholijoobes sõiduki juhttimise tõttu, oli kolm vargust ja üks kehaline väärkohtlemine. Ühel korral alustati kriminaalmenetlust sõiduki omavolilise kasutamise suhtes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz