Politsei palub noortel seltskondades mitte aega veeta

Haapsalu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul oli möödunud nädal Haapsalu politseijaoskonnale rahulik.

„Soovin aga paluda lapsevanemaid, et räägiksite oma lastega ning selgitaksite neile, miks on praegu oluline vältida suurtes seltskondades aja veetmist,” ütles Laurmann. „Lapsed viibivad oma vanemate ja vanavanemate seltskonnas, kes on koroonaviiruse suhtes tundlikumad, kui noored ise. Nii võivad nad ohtu tajumata kanda saada viiruse edasikandjaiks.”

Möödunud nädala jooksul sai Haapsalu politseijaoskond häirekeskuselt 28 väljakutset. Enamik väljakutsetest oli Haapsalu linna.

Kokku alustas politsei 16 väärteomenetlust, millest suure osa moodustasid liiklusalased rikkumised, ja üheksa kriminaalmenetlust. Kolm kriminaalmenetlust alustati alkoholijoobes sõiduki juhttimise tõttu, oli kolm vargust ja üks kehaline väärkohtlemine. Ühel korral alustati kriminaalmenetlust sõiduki omavolilise kasutamise suhtes.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments