Anita Kuusemaa aabitsanäitus kolis Facebooki

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Anita Kuusemaa. Foto: Urmas Lauri

Aabitsanäitus Tammejuure mahetalus jääb ära, sest avalikud üritused on keelatud kriitilise olukorra tõttu.

Täna pidi Suure-Lähtrus toimuma aabitsanäitus. Tammejuure talu perenaine Anita Kuusemaa teatas, et kõigi tervise huvides jääb Suure-Lähtru külas aabitsanäitus suletuks, näitust ja ka emakeelepäeva kajastatakse hoopis Facebookis.

“Mahetoorainest kooki ja kanepiteed saab igaüks kodus teha kui tellida siit lehelt täistera nisujahu, rukkijahu püüli ja kanepiteed. Retseptid lisame samuti FB lehele,” lubas Kuusemaa.

Facebooki ürituse lehele tuleb täna kell kell 17 küsitlus, kus pole õigeid ega valesid vastuseid, lihtsalt inimeste tähelepanekud – kõikide vastajate vahel loositakse 17. märtsil välja 50eurose Tammejuure kinkekaardi.

Vt ka: “Suure-Lähtrus tuleb aabitsanäitus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz