Lääne Elu paberleht laupäeval, 22. veebruaril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu linn loobus perearstikeskuse osaluse ostust

Aasta alguses pensionile läinud Haapsalu perearst Ilme Leova soovis oma osalust perearstifirmas OÜ Peretohter müüa Haapsalu linnale, kuid linnavalitsus keeldus sellest.

Andres Ammase elu sai kaante vahele

Varalahkunud poliitiku, õpetaja, ajakirjaniku ja Lääne Elu asutaja Andres Ammase sünniaastapäevaks näeb ilmavalgust mälestusraamat „Andres Ammas. Õpetaja. Ajakirjanik. Riigimees”, kuhu on koondatud nii Ammase enda kirjutatud tekste kui ka kaasteeliste mälestusi temast.

Lääne-Nigula aasta tegu on Osmussaare tuletorn

Lääne-Nigula vallavalitsusannab vabariigi aastapäeva puhul lisaks kahele vapimärgile välja ka13 teenetemärki ning valis välja eelmise aasta suurimad saavutused.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tädi Maali metsast
4 aastat tagasi

Midagi on viga. Ajalehe andmetel L-Nigula vald annab vapimärgid üle 22.02. Roostal. Vapimärgi saajad aga otsustatakse volikogus tuleval neljapäeval ????

Bürger
4 aastat tagasi

Huvitav on see meie kohalik ajakirjandus. Üks linnavalitsuse tädi unistab Paralepa trammist ja kohe ilmub kohaliku lehe esiküljel suurejooneline pealkiri “Haapsalu võib saada trammi”. Ei teagi, kas naerda või nutta sellise absurdi peale. Sama absurdne on mõte ise. Olukorras, kus Rohuküla vahet vurab tasuta linnaliini buss, hakata heietama Rohukülani trammi- või rongiühenduse vajalikkusest… Linnast, mille taskuis vilistab tuul, ei ole mingit trammiliini ehitajat. Trammifantaasiate asemel alustage korraliku tänavate ja kõnniteede renoveerimiskava koostamisega ja elluviimisega.

Lillu
4 aastat tagasi

Rikas vald see Lääne-Nigula. Kahel päeval järjest Roostas Vallavanema ja volikogu esimehe vastuvõtt !!!!

Postimees
4 aastat tagasi

Muti metroo…
No pole paha…pole paha…
Kallid kirjamehed kõik…
Aga tegusid pole… Ja vist ei tule kaa..
Sama hästi võib kirjutada Taevatrepist, mis viib Linnaviletsuse katuselt Marsile vahepeatustega Lääne Ilu toimetuses ja L…siplats 4….

Asunik
4 aastat tagasi

Täitsa soojaks kukkunud. Metrood ei taha veel või?