Täna pärastõunal oli kaks avariid

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Täna pärastlõunal oli kaks avariid, millest tõsisem juhtus Rannaküla ristmikul.

Rannaküla ristis said ninapidi kokku kaks sõiduautot. Haapsalu politsei välijuhi Ivar Lälli sõnul ei lasknud Haapsalu poolt tulnud ja Keila maanteele keerama hakanud Škoda läbi Tallinna poolt lähenenud Soome registrinumbriga autot.

Lälli sõnul väliseid vigastusi kummaski autos viibinutel polnud, kuid soomlased toimetati igaks juhuks haiglasse kontrolli. „Kuna tegemist on kahe riigi kindlustusega, alustame menetlusega,” ütles Läll.

Teine plekimõlkimine oli Haapsalus Uuemõisa Konsumi juures oleval ringteel. „Ringi jagamise küsimus,” ütles Läll. Kuigi avariis keegi kannatada ei saanud, kutsuti kohale politsei, sest autojuhid ei saanud kokkuleppele, kummal oli eesõigus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz