0

Lauatennisistid käisid Viljandis mängimas

Laupäeval toimunud lauatennise Eesti kadettide meistrivõistlustel Viljandis osalesid neli Läänemaa spordikooli õpilast. Parima koha sai Markus Põru olles üksikmängus 8. ja paarismängus 4.

Minikadettidest oli Mike Kolesov 25., Sandra Prikk 13. ja Kairit Talving 15. Osales 41 noormeest ja 22 neidu.

Pühapäeval mängisid Viljandi GP etapil 91 lauatennisisti Eestist ja Lätist. Parima läänlasena oli Heikki Sool 23. Eriauhinna said Markus Põru (parim Pkad. 32.koht), Kairit Talving (parim Tkad. 64.), Sandra Prikk (parim Tmini 59.), Mike Kolesov (parim Pmini 60.). Marta Sool oli 87.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz