ilmateenistus andis viiele maakonnale teise taseme hoiatuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ilmateenistus andis pühapäeva õhtuks ja esmaspäeva ööseks kogu Eesti kohta tormihoiatuse, sealjuures viiele maakonnale teise taseme hoiatuse, mis tähendab, et ilm läheb ohtlikuks. Lääne-Eestis ja Harjumaal on voolukatkestusi.

Pühapäeva õhtupoolikul tugevneb edela- ja lõunatuul sisemaal puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 22 m/s. Esmaspäeva öösel puhub lõuna, edelatuul sisemaal puhanguti kuni 20, saartel ja rannikul kuni 27 m/s.

Harjumaale, Läänemaale, Pärnumaale, Hiiumaale ja Saaremaale andis ilmateenistus teise taseme hoiatuse, mis tähendab, et ilm on ohtlik. Teise taseme hoiatuse puhul esineb tavatuid ilmastikunähtusi. Tuleb olla väga tähelepanelik ja jälgida pidevalt ilmaprognoosi. Teadlik tuleb olla riskidest, mis võivad olla vältimatud. Teise taseme hoiatuse puhul tuleb järgida kõiki võimuesindajate antud soovitusi.

Veetase meres tõuseb. Graafik: emi
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments