Laupäeval mängib Haapsalus jalgpalli 150 last

Taebla Auto 2019 aasta turniiri autasustamine Lihula gümnaasiumi spordihoones.
Taebla Auto 2019 aasta turniiri autasustamine Lihula gümnaasiumi spordihoones.

Laupäeval, 8.veebruaril mängivad 150 last Wiedemanni spordihoones noorte saalijalgpalliturniiri Taebla Auto karikatele.

Turniirist võtavad osa lisaks korraldajaklubi võistkondadele ka Pärnu jalgpalliklubi, Pärnu jalgpalliklubi Vaprus, Pakri spordiklubi, FC Kuressaare, Raplamaa JK/Märjamaa, Vändra jalgpalliklubi Vaprus. Läänemaad esindab esinduslikul noorteturniiril jalgpalliklubi Kalev/Kratid võistkond.

Võistlustel on turniirid kahele vanuseastmele. Esimesena panevad palli mängu 2009-2010 aastal sündinud jalgpallurid, peale hommikust turniiri astuvad võistlustulle aga nooremad, 2011-2012 aastal sündinud lapsed. Kokku mängib nädalavahetusel Haapslaus 15 noorte jalgpallitiimi.

Taebla Auto noorte karikaturniir on päris pika ajalooga noorteturniir. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi ja Taebla Auto koostöö viisteist aastat tagasi viis noorte jalgpalli arendamise Läänemaa lõunaosas just sellise turniiride sarja korraldamiseni.

Kokku on sellest talvisest ettevõtmisest aastatega osa võtnud ligemale 200 võistkonda, 2000 noore jalgpalluriga. Erinevaid klubisid, või koole on sellel turniiril mänginud täpselt 50.

Tavaliselt on Lõuna-Läänemaa JK üks tähtsamaid ettevõtmisi toimunud ikka koduses Lihulas. Kuna aga hetkel seal kuni uue spordihoone valmimiseni võimalused jalgpalli harrastamiseks sisetingimustes puuduvad, toimuvad kõik klubi korraldatavad talvised üritused Haapsalus. Nii algas saalihooaeg Haapsalus klubi poolt korraldatud Tali CUP turniiridega. Peale Taebla Auto karikaturniiri peetakse ka iga-aastane Naistepäevaturniir just Wiedemanni spordihoones.

Laupäeval pannakse pall Wiedemanni spordihoones mängu kell 09.30.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments