0

Maily Märss sai kergejõustiku karikavõistlusel kolmanda koha

Eesti talvistel kergejõustiku karikavõistlustel sai kolmanda koha Haapsalu kergejõustikuklubi sportlane Maily Märss.

Lasnamäe kergejõustikuhallis toimunud jõuproovil peeti võistlus kahes arvestuses. Noorte võistluses võtsid mõõtu U16 ja U18 vanuserühma võistlejad ühises arvestuses. Täiskasvanutega koos tegid võistluse aga ka U20 ja U23 vanuserühma kergejõustiklased.

Läänemaale tuli karikavõistlustelt üks poodiumikoht. Selle võitis Haapsalu kergejõustikuklubi sportlane Maily Märss. Noorte hulgas sai ta kuulitõukes tulemusega 12.65 kolmanda koha. 60 meetri tõkkejooksus jooksis Märss välja päeva 11. aja. Tulemus 9,46 tähistab neiu uut isiklikku rekordit, sest ta läbis tõkkemaa U18 vanuse tõkkekõrguse ja tõkkevahemaaga.

Värske Eesti mitmevõistlus meister Emma Kathrina Hein proovis esmakordselt kolmikhüpet. Noorte arvestuses sai ta tulemusega 9.71 üheksanda koha. Ühel oma lemmikalal, kõrgushüppes ületas Hein sellel korral 1.53, mis andis talle seitsmenda koha.

Annely Bankier jooksis korralikult kahte sprindidistantsi. 60 meetri jooksus sai ta ajaks 8,92 ja 200 meetri jooksus 29,57.

60 meetri tõkkejooksus tegi isikliku rekordi ka Anna-Maria Vjazemski, kelle uus mark on 9.04. Senine tulemus paranes kolme sajandikuga ja andis 22 võistleja hulgas kõrge, neljanda koha. Kõrgust hüppas ta samuti hästi, tulemus 1.66 asetas ta kuuendale kohale.

Noormeeste võistluses tegi kaks isiklikku rekordit Markkus Kõre. Kõrgushüppes andis tulemus 1.61 seitsmenda koha. Kuuli tõukas ta 5.kg raudmunaga 11.01 ja sellega platseerus ta 14 reale.

Ka U20 vanuse sportlane Eliis-Maria Koit võistles kõrgushüppes naiste arvestuses. Tulemus 1.60 andis talle 10 koha.

Kõik sportlased esindavad Haapsalu kergejõustikuklubi.

Jooksuklubi Tempo värve kaitses sellel võistlusel klubi esinumber Igor Skatško, kes jooksis 3000 meetrit 13. koha vääriliselt. Aeg 9.20,56 tähistab sportlase uut siserekordit.

Samal nädalavahetusel toimus Tallinnas ka TV10 Olümpiastardi II vabariiklik etapp. Seal tegi hea võistluse Oru kooli õpilane Karen Loorens. Vanemate tütarlaste teivashüppes tuli ta 23 hüppaja konkurentsis tulemusega 2.41 kuuendale kohale.

Eeloleval nädalavahetusel, 1-2.veebruarini võistlevad Haapsalu ja Läänemaa kergejõustikuklubide noored sportlased Eesti U14 ja U16 vanuserühma sisemeistrivõistlustel, kus osaleb üle viiesaja sportlase.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz