0

Torm katkestas laevaliikluse Kihnu ja Manija liinil

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Läänemerel möllav tugev torm seiskas pühapäeval laevaühenduse Kihnu ja Manija liinidel.

Kuni 26 meetrini sekundis küündiva tuule tõttu ei väljunud reisiparvlaev Kihnu Virve kell 9 Kihnust. Tühistatud on ka Munalaiust väljumine kell 11.30. Samuti võib esineda häireid väljumistes Kihnust kell 16.15 ja Munalaiust kell 17.45. Väljumiste toimumise täpsustab liini opereeriv Kihnu Veeteed kella 15.15 ajal enda kodulehel.

Tühistatud on ka Kihnu Virve pühapäevased väljumised Manija–Munalaiu liinil.

Samuti muudab tormituul laevaliikluse graafikuid suursaarte vahel ja nii väljub reisiparvlaev Soela tavapärasest mõnevõrra hiljem.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz