Haapsalu noored vehklejad võitsid taas medaleid

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Madli Palk ja Oliver Laasik tõid taas Haapsalule medalid. Foto: Helen Nelis-Naukas
Madli Palk ja Oliver Laasik tõid taas Haapsalule medalid. Foto: Helen Nelis-Naukas

Nädalavahetusel toimunud Eesti kadettide meistrivõistlustel epeevehklemises võitles Oliver Laasik välja hõbe- ja Madli Palk pronksmedali, lisaks saavutasid En Garde neiud võistkondlikult teise koha.

Eesti kadettide meistrivõistlused epees toimusid möödunud pühapäeval päeval Sõle spordikeskuses.

Noormeestest võitles end finaali Oliver Laasik (En Garde), kes sai vastaseks SBSK Draakon sportlase Erik Tobiase. Väga tasavägises heitluses tulemusega 15:13 tuli Laasikul tunnistada Tobiase paremust.
Kolmanda koha saavutasid Kasper Tafenau ja Markus Salm mõlemad klubist Tallinna Mõõk. Võistlustel osales 43 sportlast Eestist ja Lätist.

En Garde neiudest jõudis poodiumile Madli Palk, kes jäi teel finaali tasavägises heitluses 12:15 alla SBSK Draakon sportlasele Elizaveta Bobrovale. Palk sai pronksi, Bobrova hõbeda, kaotades lõppheitluses ülinapilt 15:14 lätlanna Maija Orlovale Riiast.
Anneli Proosväli (En Garde) sai kuuenda koha.

„Meil oli enne võistlust Haapsalus laager ja see osutus tõhusaks. Oliver
Laasik tegi väga võistluse. Nii Anneli kui ka Madli jäid seekord mõlemad alla
Bobrovale , aga eks me teeme oma matšide analüüsi ja proovime järgmisel korral paremini,“ kommenteeris treener Helen Nelis-Naukas.
Saabuval nädalavahetusel võistlevad En Garde neiud Bratislavas kadettide Euroopa karikaetapil.

Võistkondlikus epees krooniti neiudest võitjateks Tartu Kalevi nelik kooseisus
Susanne Lannes, Elisabet Ostrovski, Jana Seero ja Karina Vassiljeva, kes alistasid finaalis tulemusega 45:38 En Garde esimese võistkonna kooseisus Kleer Jaani, Madli Palk, Anneli Proosväli ja Svetlana Trynova.
Kokku osales 8 võistkonda.

En Garde noormeeste võistkond koosseisus Oliver Laasik, Ingemar Germ, Oskar Pisnenko ja Richard Germ said 4. koha. Esikoha saavutas SBSK Draakon võistkond kooseisus Valentin Altunin, Ilja Lutsenko, Ivan Novoseltesv ja Erik Tobias.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments