0

Pühade ajal pöördus EMOsse tavapärasest rohkem lapsi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakond. Foto Arvo Tarmula

Läänemaa haigla erakorralise meditsiini osakonnal pühade ajal külastajatest puudust ei olnud, kuid enamasti oli Läänemaa haigla õendusjuhi Marju Leppmetsa sõnul tegemist tavapäraste haigestumistega.

„Võib-olla lapsi oli pöördujate hulgas natuke rohkem kui tavaliselt, aga see on ka mõistetav. Pühadeks tullakse vanaemade-vanaisade juurde, lapsed jäävad haigeks ja siis polegi mujale pöörduda kui EMOsse,” rääkis Leppmets.

Leppmetsa sõnul ekstreemsete juhtumitega EMO töötajad õnneks pühade ajal kokku puutuma ei pidanud. Ka ülesöömise tõttu erakorralist abi ei vajatud ja ka erilisi ülejoomisi polnud. „25. detsembri õhtul küll oli paar meest kellel pikad pühad olid raskeks kujunenud, aga nemad turgutati üles,” ütles ütles ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz