Õhtul algav lume- ja lörtsisadu halvendab järsult teeolusid

Lääne Elu

info@le.ee

Lisaks lörtsile lubab ilmateenistus lähipäevil ka vihma. Foto: Urmas Lauri
Lisaks lörtsile lubab ilmateenistus lähipäevil ka vihma. Foto: Urmas Lauri

Suuremad teed on reede pärastlõunal närjad või niisked, kuid õhtul algav lume- ja lörtsisadu halvendab järsult teeolusid.

Pärastlõunal on teekatted maanteedel valdavalt märjad või niisked ning teepinna temperatuurid on kõikjal plusspoolel, teatas maanteeamet. Paljudes kohtades üle Eesti sajab vihma.

Prognoosi kohaselt püsib kogu õhtu ja öö sajune ilm. Lähematel tundidel sajab kõikjal veel vihma, kuid loode poolt alates läheb õhtul sadu järk järgult üle lörtsiks ja lumeks.

Lääne-Eestis ja Harjumaal halvenevad teeolud järsult. Öö jooksul liigub lumesadu edasi üle Eesti ja taandub hommikuks ida poole. Peale südaööd hakkavad temperatuurid loode poolt alates kiiresti langema. Sajust märjad teepinnad jäätuvad ning võivad muutuda väga libedaks. Õhtust alates tuleb liiklejatel olla valmis libedateks teedeks ja talvisteks teeoludeks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments