Aina Aasna sai maanteeameti liiklusohutuse õpetaja auhinna

Lääne Elu

info@le.ee

Parim liiklusõpetaja Lääne regioonis - Aina Aasna. Foto: maantereamet
Parim liiklusõpetaja Lääne regioonis – Aina Aasna. Foto: maantereamet

Maanteeamet tunnistas Oru kooli õpetaja Aina Aasna Lääne regiooni parimaks liiklusõpetajaks.

Oru koolis töötab õpetaja, kes teeb oma tööd suure südame ja pühendumusega. Klassijuhataja panust laste liiklusharidusse on märganud lapsevanemad ja tunnustanud tema enda õpilased, kes ta ka üheskoos konkursile esitasid.

Tema läbiviidud liiklustundide kohta on õpilased öelnud nii: „Ta õpetab liiklust rahulikult, nii kaua kuni me asja selgeks saame.”; “Teeb hästi nalja!”; “Ta on sõbralik ja ei ole üldse kuri. Ta oskab nalja teha ja oskab hästi liiklust õpetada.“; „Liikluse tunnis oskab ta asju nii hästi selgitada, et kuidas midagi teha.”; „Ta on rahulik ja vaikne õpetaja. Ta ei ole kunagi kuri. Liiklusteemat õpetas ta palju ja alati seletas nii kaua kuni kõik said aru.”.

Ja selgeks on tema klassi õpilased saanud nii liiklusmärgid, -reeglid kui ka jalgrattaga sõidu. Tulemused räägivad enda eest. Õpetaja juhendamisel on võidetud maakonna II klasside liiklusolümpial I koht. Kõik tema klassi õpilased sooritasid jalgratturi eksami III klassis esimesel katsel.

Kokku sai maanteeameti auhinna 25 eluhoidjat. Võitjad said auhinna kätte 28. novembril Kuremaa lossis Jõgevamaal.

Liiklusohutuse auhinna eesmärk on väärtustada ning avaldada tänu isikutele ja organisatsioonidele, kes oma tööalase või ühiskondliku tegevusega on enda asutuses või paikkonnas silma paistnud liiklushariduse korraldamise ja liiklusohutuse edendamisega.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments