Lääne Elu paberleht laupäeval, 30. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Peraküla munakivitee vajab remonti

Läinud sajandi alguses ehitatud Peraküla munakivitee on nii kehvas seisus, et Nõva osavallakogu tahab lähiajal külaelanikega nõu pidada, et mida teega ette võtta. Nõva osavallakogu esimehe Aivi Heinlehe sõnul on eriti halvas olukorras küla vahel kulgev teelõik, mis on kohati ära vajunud ja auklik.

Suurõppus Orkaan toob kaasa harjutuslahingu ja proovievakuatsiooni

Laupäeval võivad Läänemaal nii mõnegi kodu uksele koputada politseinikud, kes harjutavad kaitseliitlaste ja naiskodukaitsjatega suurõppuse Orkaan ajal elanike evakueerimist.

Lugejad eelistavad omamaist kirjandust

Läänemaa keskraamatukogu 2019. aasta loetumate raamatute esikümme on eesti kirjanike päralt. Tõlkekirjandusest mahub loetumate raamatute esikümnesse vaid kaks ajaviite- ja üks kriminaalromaan.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Nõvalt
4 aastat tagasi

Kas tõesti on Heinlehest saanud osavallakogu esimees, siiani oli ta ikka osavallavanem. Ajakirjanik võiks ikka teada mida ja kuda ta kirjutab.