Läänemaale tulev kanepikeskus pettis mahetoodetega

Kanepikeskuse pidaja Perfect Plant on Finola kanepisordi ainuesindaja Eestis ning on seni keskendunud mahepõllundusele. Foto: erakogu

Kanepikeskuse pidaja Perfect Plant on Finola kanepisordi ainuesindaja Eestis ning on seni keskendunud mahepõllundusele. Foto: erakogu

Läänemaale plaanivad oma tootmise tuua kaks sõsarettevõtet – kosmeetikasarja Lumi tootev Perfect Cosmetics ja kanepitoodete valmistamisega tegelev Perfect Plant. Seni on mõlemad ettevõtted tegutsenud Tartus.

Perfect Cosmetics ostab oma peamise tooraine, kanepiõli, Perfect Plantilt. Viimasel on aga olnud mahetoodetega probleeme. „Ettevõtte mahetoodete realiseerimiseks vajalik dokument tunnistati kehtetuks, sest ettevõte ei täitnud mahepõllumajanduse seadusest tulenevaid kohustusi,” ütles veterinaar- ja toiduameti Lõuna regiooni juhtivspetsialist Anneli Kask.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ahsoo
4 aastat tagasi

noored peaks tähelepanelikud olema, et ei saa diileri käest paska kanepit, mis sealt põllult pihta pandud on