0

Isamaa volikogu võtab täna vastu avalduse pensioni teise samba kohta

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Helir-Valdor Seeder. Foto: Isamaa
Helir-Valdor Seeder. Foto: Isamaa

Isamaa erakonna volikogu algab täna kell 11 Tartus V SPA hotelli konverentsikeskuses. Muu hulgas võtab volikogu vastu poliitilised avaldused eesti keelest ja pensioni teisest sambast, vahendab ERR-i uudisteprotaal.

Poliitilisest olukorrast teeb ülevaates erakonna esimees Helir-Valdor Seeder; oma valdkondadest teevad ülevaated kaitseminister Jüri Luik, kultuuriminister Tõnis Lukas, rahvastikuminister Riina Solman

Isamaa volikogu esimehe Sven Sesteri sõnul keskendub seekordne volikogu Isamaa poliitilistele prioriteetidele, milleks on eesti keel ja teise pensionisamba vabatahtlikuks muutmine.

“Me usume, et Eesti inimeste heaolu sõltub ennekõike nende endi panusest ja pingutusest ning võimalikult vähesest riigi sekkumisest. Nendest põhimõtetest lähtub ka plaanitav pensionireform, mis annab inimestele vabaduse oma säästude üle ise otsustada,” ütles Sester.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz