Kadunud hiidlase avariiline auto käivitas otsingud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Neljapäeva hilisõhtul avastati Rohuküla lähedalt bussipeatusest avariiline auto, mille juhi leidmiseks käivitati otsingud.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Meelis Laurmanni sõnul pidi hiidlane mandrile naisele vastu tulema, kuid sihtkohta ta ei jõudnud. Naise teate peale hakkas politsei meest otsima ja mehe lömmis ninaga auto leiti Rohuküla lähedal bussipeatusest.

Et mehe dokumendid ja isiklikud asjad olid autos, kuid meest ennast polnud kusagil, käivitas politsei otsingu. Kõigepealt uuriti haiglast, ega sinna vigastatud inimene pöördunud pole ja lõpuks kutsuti mehe otsimiseks välja vabatahtlike päästjate otsingukoer.

Kella ühe paiku öösel kadunud mees lõpuks leiti. Ta magas rahumeeli Rohuküla sadamahoones. Laurmanni sõnul pole teada, kas mees oli joobes või mitte.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sorts
4 aastat tagasi

hiidlane mandril magamas????? see on ju krt teab mis!!!! kirjatsurad, kus on teite kisa?

Piret
4 aastat tagasi

Hea, et hiidlane Rohuküla sadams öisel magamisel üles leiti. Mees teadis, et ka oma naisele vastu tulla väsinud olles (ka oma autoga) sõita ei tohi.