Eesti epeenaiskond jätkab võitlemist olümpiapunktide eest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis. Foto: Bizzi
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Eesti vs USA. Foto: Bizzi

Eesti epeenaiskond koosseisus Katrina Lehis, Kristina Kuusk, Erika Kirpu ja Julia Beljajeva võitis kaheksandikfinaalis Rumeeniat tulemusega 38:32. Kohtumine oli äärmiselt pingeline ja kumbki pool kindlat edu enne viimast minimatši sisse ei saanudki.

Eesti naiskond pidi veerandfinaalis tunnistama USA 38:44 paremust.

Tugeva USA naiskonna vastu jäädi esimest korda kaotusseisu kolm minimatši enne kohtumise lõppu. Viigiseisult alustatud minimatšis jäi Kirpu vastasele ühe torkega lõpuks siiski alla. Beljajeva küll üritas USA-d murda, kuid otsustava minimatši eel libises maailma neljas naiskond kolme torke kaugusele. Ka viimasena vehelnud Lehis ei suutnud kaotusseisu ümber pöörata ja nii tuli tunnistada USA paremust 38:44.

Eesti jätkas võistlust edasi kohtadele 5-8. Esimeses kohtumises alistati Saksamaa naiskond tulemusega 36:27. Viienda ja kuuenda koha peale vehkleb Eesti naiskond Itaaliaga, kes sai jagu Ukrainast 45:40. Olümpiale pääsemiseks on iga koht oluline.

Kaasaelamine. Foto. Bizzi
Eesti vs USA. Foto: Bizzi
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments