0

Katrina Lehise jaoks on Tallinna Mõõk läbi

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Katrina Lehis ja tema treener Nikolai Novosjolov. Foto: Bizzi

Katrina Lehis ja tema treener Nikolai Novosjolov. Foto: Bizzi

Ka Katrina Lehis langes Tallinna Mõõga põhiturniiri esimeses ringis välja. Ta pidas väga tulise heitluse tituleeritud ja ülikogenud rumeenlanna Ana Maria Popescuga, jäi taha 3:7, jõudis järele 9:9, kuid seisult 11:11 lasi 25 sekundit enne lõppu vastasel torke teha ega jõudnud enam järele – matš lõppes mõlemapoolse torkega seisuks 14:15.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz