0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. septembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Haapsalu vajab kutselist merepäästet

Haapsalus teeniv politseinik kirjutab, et kuuldused, et Haapsalu piirivalvurite ametikohad võidakse politsei- ja piirivalveameti (PPA) järgmise aasta kuuemiljonilise kärpe käigus kaotada, levisid juba septembri alguses. Esilagne info pääses liikvele päev enne PPA peadirektor Elmar Vaheri skandaali, millele eelnesid tema sõnad, et inimeste arvelt eelarvet ei kärbita.

„Luikede kadumise saladus” sai parima märgalafilmi auhinna

Matsalu loodusfilmide festivali Matsalu rahvuspargi eripreemia pälvis Inglise „inimluige” Sacha Denchi film „Luikede kadumise saladus”.

Tea-Mall Ungert: õpetajaamet ei ole meelakkumine

Esmaspäeval oma 80. sünnipäeva tähistav armastatud pedagoog Tea-Mall Ungert on
43 aastat Haapsalus Kuuse tänava koolimajas eesti keelt ja kirjandust õpetanud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz