Haapsalu linnal pole teehoiukava

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linn suudab korrastada vaid väiksemad teed. Arvo Tarmula

Haapsalu linn suudab korrastada vaid väiksemad teed. Arvo Tarmula

Haapsalu linnal ei ole teehoiukava, kuid remonti vajavate tänavate n-ö mitteametlik nimekiri on aselinnapea Innar Mäesalu sõnul olemas.

„Teede ja tänavate remont on pigem käinud võimaluste-, mitte niivõrd vajaduspõhiselt ehk kui on saadud riigilt toetust mingi kindla piirkonna või otstarbe jaoks, siis seal ka tänav korda tehakse. Arvestades kohalike omavalitsuste võimekust, ongi see minu arust üsna ainuke mõistlik viis linnatänavate remondiks,” nentis Mäesalu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
4 aastat tagasi

Muideks, kui Ridala ühines Haapsaluga, siis temal oli väga konkreetne teehoiukava, mille aga uus linnavalitsus ilmselt prügikasti viskas. Kuidas üks omavalitsus sai omi asju korras hoida, teine ja suurem omavalitsus (Haapsalu linn) ei ole olnud juba aastaid suuteline planeerima linna teede ja tänavate remonte?

Aivo Männik
4 aastat tagasi

Kellele kuulub see suurepärane auk, mis vana teenindusmaja ees olevas parklas juba kevadest saadik vastu haigutab, kui sinna parklasse tahad sõita?

juhuslik
4 aastat tagasi
Reply to  Aivo Männik

Tõenäoliselt kuulub eelnimetet auk Lihula mnt. 3 krundi juurde.
Aga see, et linn mittemingilgi moel ei püüa krundiomanikku mõjutada maad korrastama (praht laiali ja prügikastki parkla nurgast ära viidud) on väga halb.

Kodanik
4 aastat tagasi

Ehk lõpetaks enne alustatud remondid ära? Millal prügikastid Tallinna mnt. bussipeatustesse pannakse? Tamme peatuses on prügi laiali maas.

Karlsson
4 aastat tagasi

Küsimus aselinnapeale – kaua veel häirib liiklejaid liiklustakistus Lihula maanteel? Kas tõesti ei leia sinna mõned kärutäied asfalti, et seal kaevu ümbrus ära asfalteerida? Jällegi tegu ükskõiksusega. Rääkides suurtest asjadest, ei näe linnavalitsus kiiresti likvideeritavaid augukesi linna tänavatel. Häbi, häbi…

Vau
4 aastat tagasi
Reply to  Karlsson

Kes ütles, et linnavalitsus ei kuula rahvast? Sõitsin just mööda Lihula maanteed ning oh imet, linnavalitsus leidis ka aega ja tahet. Saadi paar kärutäit asfalti ning likvideeriti koheselt see liiklustakistus, mis liiklejaid juba pikemalt häiris. Tänud linnavalitsusele!

Arvos
4 aastat tagasi
Reply to  Karlsson

Täna oli asfalt augus ning nühiti rehadega just laiali. Aga imestama pani küll see nädal aega auku. Või aeti asfaldisegu leeklambiga nii kaua soojaks?

linnakodanik
4 aastat tagasi

Selgelt loll jutt aselinnapea suust. Milline peaks olema riigi huvi näiteks Raudtee tänava remondiks? Kui riik toetab ettevõtluse meetme alt uute tööstuspiirkondade arengut, siis see veel mõeldav, aga toetada näiteks linnapea Suklese kodutänava remonti? Mõelgu aselinnapea ikka mõistusega, enne, kui sõnu suust välja laseb.

juss
4 aastat tagasi
Reply to  linnakodanik

Eks ta sellepärast aselinnapea ongi!